Contact

Voor particuliere bezoekers:

Heb je vragen over de recepten of bepaalde ingrediƫnten? Wil je meer informatie over workshops, catering of thuiskookmogelijkheden? Stuur mij dan via onderstaand formulier een berichtje.

Voor bedrijven en organisaties:

Jude’s Diner uitnodigen voor persevents, workshops, presentaties of restaurantrecensies? Behoefte aan reviews van je product? Stuur mij dan via onderstaand formulier een berichtje.

Op de hoogte blijven van mijn avonturen?

1391047527_46-facebookFacebook

1391047560_43-twitterTwitter

1391046126_80-google-plusGoogle+

1391047014_73-pinterestPinterest

1391047479_78-instagramInstagram

plus-4-64Bloglovin’

3 thoughts on “Contact

 1. Catherine van Dam Lenihan zegt:

  Hallo Jude,

  Wat een leuke website heb je. Ik vind de vormgeving heel mooi. Mag ik een opmerking/correctie plaatsen bij jouw post hieronder want deze informatie is niet juist en misleidend.

  “Koemelkeiwit allergieKoemelkvrij
  Dit wordt eigenlijk altijd allergie genoemd, terwijl het voor zover ik kan vinden op internet, niet echt medisch aan te tonen is. Alleen met een eliminatie-provocatiedieet. Ook komt het voornamelijk voor bij zuigelingen en kinderen tot een jaar of 3. Dus wie weet is dit mijn probleem wel helemaal niet? Al schijnt het ook wel bij volwassenen voor te komen, maar in veel mindere mate, dus misschien ben ik wel gewoon heeeeeel bijzonder :)””

  Dat jij heel bijzonder bent staat buiten kijf. Net zoals mij dochter die al 24 jaar allergisch is voor koemelkeiwit. Ongeveer 3% van de kinderen met aangetoonde koemelkeiwitallergie houden deze hun hele leven lang.

  Koemelkeiwitallergie wordt op vele manieren medisch wetenschappelijk aangetoond. Mijn dochter heeft als baby, toen zij per ongeluk, (in het toenmalig Sophia Kinderziekenhuis nu EMC in Rotterdam) koemelk kreeg en daarop reageerde met “projectile vomitting” en hevige netelroos. Op deze wijze had ze onbedoeld een provocatie test ondergaan. Later als peuter heeft een RAST bloedtest het IgE gehalte in haar bloed gemeten en door een priktest op de huid waren uitslagen van andere testen bevestigd .

  In haar geval is koemelkallergie levensbedreigend. Ze krijgt van een heel geringe hoeveelheid koemelk product een anaflaxyische reactie. Ze is niet de enige in Nederland. Je kunt meer informatie hierover vinden op http://www.voedselallergie.nl/allergenen/23-melk.html. Zou je je text willen aanpassen? ” niet echt medisch aan te tonen is. ” vooral deze zin.

  Ik hoop dat je deze informatie helpt om verder te komen in je zoektocht om klachtenvrij te leven. Ik wens je veel sterkte en gezondheid toe.

  met vriendelijke groet
  Catherine van Dam-Lenihan

  1. Jude zegt:

   Beste Catherine,

   Allereerst excuses voor mijn late reactie, ik heb een maand middenin een verbouwend huis gezeten en ben niet echt bezig geweest met mijn website. Maar nu ben ik er weer :)!

   Dank voor je uitgebreide beschrijving en het delen van je verhaal! Het helpt zeker in de zoektocht en ik denk niet alleen voor mij, maar met mij velen anderen. Ik zal jouw tekst ook verwerken op de pagina waar mijn tekst staat. Dan wordt dat verhaal zo volledig mogelijk.

   Nogmaals dank voor je aanvulling en uitleg! Ik hoop dat je dochter inmiddels een modus heeft gevonden om toch lekker te leven, ondanks de beperkingen die haar lichaam haar opleggen!

   Groetjes Jude

 2. Jude zegt:

  Helaas werkte het contactformulier afgelopen week niet goed. Heb je mij een berichtje gestuurd en geen reactie gekregen? Dat ligt dan daar aan! Nu heb ik het opgelost, dus zou je het nog eens willen sturen?

  Alvast dank!

  Groetjes Jude

Superleuk om wat van je te horen!