In de media

Heel soms kom ik in de media, inmiddels ben ik twee keer op de radio geweest, heel cool!

Winfrieds Woonkamer

Op 16 juli was ik te gast in Winfrieds Woonkamer op radio 6. Ik kende radio 6 eigenlijk niet, maar sinds ik ben uitgenodigd heb ik hem best vaak aan staan. Een heerlijke, relaxte zender met soul en jazzmuziek. En niet al teveel geklets. Hoewel ik geklets heerlijk vind heb ik af en toe ook behoefte aan gewoon lekkere muziek. Een aanrader dus!

Elke weekdag (ma t/m do) nodigt Winfried iemand uit die in het dagelijks leven iets met koken doet. De avond voor mijn optreden was mijn oud-collegaatje Saffron in de studio met haar Dinner And A Party. Samen met Nienke bedenkt en organiseert ze op eigen initiatief én in opdracht dinner parties: voor klein of groot gezelschap, met heerlijk eten en drinken en altijd met een bijzonder tintje. Ik heb al heel wat leuke foto’s voorbij zien komen op hun Facebook-pagina. Zij hebben Gumbo Ya Ya gemaakt in de studio. Hier kun je hun uitzending terughoren.

Winfried was op vakantie dus ik was op bezoek op bij Sylvana Simons die voor hem inviel. Ik maakte de welbekende empanadas van mijn blog en een gegrilde paprika-tomatensoep.Gegrilde paprika-tomatensoep. Glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij, koemelkvrij, sojavrij

Op onderstaand filmpje kun je de uitzending terugzien.

Radio Noord-Holland

Op 25 juli 2014 was ik te horen op Radio Noord-Holland, in de uitzending van Arjan Burggraaf op vrijdagochtend. Hij bespreekt tussen 9 en 12 uur allerlei tuin en kookitems en morgen tussen 10 en 11 was ik te gast met Jude’s Diner. Hieronder kun je de compilatie van mijn radio-optreden beluisteren:

 

Santé

In februari 2015 werd ik geheel spontaan opgenomen in de Santé, als een van de tien top-healthbloggers. Wat een eer! En dat terwijl ik helemaal niet bezig ben met gezond zijn….

Jude's Diner als Health Blogger in de Santé

Groetjes Jude

Superleuk om wat van je te horen!