Jude’s loterij voor War Child De opbrengst van alle lootjes gaat naar War Child!

Je hebt het inmiddels ongetwijfeld meegekregen; ik ga de Kilimanjaro beklimmen! Voor War Child! Mocht je er nog niet over gehoord of gelezen hebben en wil je meer weten? Dan raad ik je aan om dit artikel van mij te lezen.

Op de weg naar de top willen we geld ophalen voor War Child, veel geld! Met negen klimmers en alle collega’s hebben we het doel op €72.000 gezet, waarmee we 1000 kinderen een jaar lang een traject van War Child kunnen gunnen, waardoor ze hopelijk een betere toekomst tegemoet treden en hun trauma’s meer achter zich kunnen laten.

Om bij te dragen aan het sponsorbedrag, heb ik een loterij georganiseerd. Ik heb alle producenten, restaurants en pr-bureaus waar ik de afgelopen 3 jaar contact mee heb gehad aangeschreven om leuke prijzen te leveren voor de loterij. En daar hebben ze massaal gehoor aan gegeven!

Algemene voorwaarden

Artikel 1

Verzending is alleen in Nederland. Mocht je het zelf willen en kunnen ophalen in Haarlem, heel graag! Dat scheelt portokosten die we dan weer aan War Child kunnen doneren.

Artikel 2

Om de kansen eerlijk te verdelen, kan iedereen die loten koopt slechts 1 prijs winnen.

Artikel 3

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden….en al die andere voorwaarden die van belang zijn. Tja, ik ben ook maar een amateurtje 🙂 .

Lootjes kopen

Heel simpel. Één lootje kost € 5,-. Door te doneren op onze actiepagina bemachtig je zoveel lootjes als je zelf wil. Doe dit onder vermelding van “Jude’s loterij voor War Child” dan weten we dat je lootjes koopt. Je ontvangt van mij een bevestiging en de lotnummers in je mailbox. Het is dus wel erg belangrijk dat je de juiste gegevens invult.

De trekking

Je kunt uiterlijk zondag 20 december nog lootjes kopen. Op 24 december, kerstavond, zet ik de trekking online en weet je of je gewonnen hebt!

De prijzen

Almondy taart voor Jude's loterij voor War ChildDe eerste 24 mensen die loten kopen voor de loterij én in (de buurt van) Haarlem wonen ontvangen bovendien van Almondy een heerlijke glutenvrije taart. Deze is ook voor mensen die wel gluten eten superlekker! Helaas is het logistiek gezien niet mogelijk om de taarten op te sturen, aangezien ze diepgevroren zijn. Als je bij de eerste lootjeskopers hoort, ontvang je van mij een email, daarop kun je reageren of je de taart wil komen halen of dat je hem aan iemand anders gunt.


Hotelovernachting Hotel van der Valk voor Jude's loterij voor War ChildWeekendje Haarlem met Scrooge in de Stadsschouwburg en overnachting in Hotel van der Valk Haarlem

Met deze prijs kun je het nieuwe jaar goed beginnen! Op zaterdag 2 januari lekker een dagje shoppen of rondbanjeren in historisch Haarlem, ’s avonds naar een geweldige voorstelling en tenslotte heerlijk slapen in de vernieuwde kamer van Van der Valk Hotel Haarlem.

Brigitte Kaandorp herschreef de oorspronkelijke kerstvoorstelling Scrooge (A Christmas Carol van Dickens) naar de hedendaagse versie Loes en Marlie. Van deze voorstelling kun je heerlijk gaan genieten in de prachtige Stadsschouwburg. Hotel Van der Valk Haarlem stelt daarnaast een van hun geweldige comfort-kamers (net gerenoveerd) ter beschikking om na de voorstelling en nog een lekkere borrel (en wie weet nog een dansje?) heerlijk weg te dromen. Vergeet niet op zondag nog even lekker uit te waaien op het strand na je uitgebreide ontbijt!

Deze prijs is ter waarde van € 196,50 en bestaat uit 2 eersterangskaartjes voor de voorstelling, een overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt. Alleen de toeristenbelasting is voor eigen rekening.


Prijs voor Jude's loterij voor War Child: diner voor twee in Yamazato restaurant AmsterdamYamazato (hotel Okura)

Hana Kaiseki menu voor twee personen inclusief bijpassende sake en/of wijnen, tafelwater, koffie / thee. Dat is heerlijk dineren aan de sushi-bar van restaurant Yamazato in Amsterdam!

Het diner alleen al is ter waarde van € 195- !


Goodiebag voor Jude's loterij voor War ChildMr. Goodiebag

Mr. Goodiebag staat bekend om, de naam zegt het al, zijn goodiebags. Zij vertegenwoordigen op vele beurzen verschillende bijzondere merken op het gebied van food en lifestyle. Ik mag twee “verwengoodiebags” verloten, dit zijn goed gevulde giftbags ter waarde van minimaal € 100,- per stuk, voorzien van delicate goodies van onder andere Make-Up Studio, Monin, Lavera, Maille en Dr. Van Der Hoog.


Foodies voor Jude's loterij voor War ChildF&L Publishing Group

Deze uitgeverij stelt jaarabonnement op het maandblad “Foodies” ter beschikking.

Dit is ter waarde van € 71.40 (12 x € 5,95, losse verkoop).

 

 


De Groene Buik voor Jude's Loterij voor War ChildDe Groene Buik

De Groene Buik richt zich op het stimuleren van gezonde(re) voeding. Eerder schreef ik een artikel over hun producten. Voor de loterij bieden zij een mooi prijzenpakket: Lunchbot Cinco, RVS drinkbeker van 500ml (Klean Kanteen) en een glutenvrij en lactosevrij snoep pakket.

Dit pakket is ter waarde van meer dan € 60,-


De Oase Bar voor Jude's loterij voor War ChildZij is de Baas voor Jude's loterij voor War ChildBastiaan Ragas

Bastiaan Ragas van De Rode Boksbal stelt kaarten beschikbaar voor twee van zijn voorstellingen:

Als je deze prijs wint, kun je zelf bepalen waar je de voorstelling wil kijken.


Beebox Leefstijl voor Jude's loterij voor War ChildBeebox

Beebox is leverancier van biologische maaltijdboxen. Zij leveren bij twee winnaars een gratis Beebox Leefstijl ter waarde van € 40.50 per box. Deze box is een koolhydratenarme biobox. Levering is helaas niet op de Waddeneilanden, afhalen is uiteraard wel mogelijk.


 

5 Verzamelpakketten

Van verschillende leveranciers ontVerzamelpakket voor Jude's loterij voor War Childving ik producten die ik als pakketje heb samengevoegd (twv. ruim € 35,-) en waarvan ik er 5 kan weggeven:

 • Rosti Mepal: beslagkom Margrethe
 • Dream: twee soorten plantaardige melk en een plantaardige kookroom
 • Bettine geitenkazen, vier soorten
 • Dopper fles

La Vina Wijnproeverij Taste mat pinchos witte wijn glutenvrij lactosevrij koemelkvrijLa Viña Experience – Tastemat

Van La Vina Experience (Amsterdam) mag ik twee keer een Tastemat weggeven! Dat is een mini-wijnproeverij met bijbehorende pinchos. Dit restaurant is zeer bekend met voedselintoleranties, dus glutenvrij en lactosevrij is geen enkel probleem. wil je meer weten? Lees dan mijn eerdere artikelen over dit restaurant: Tastemat en Culinaire reis.

Naast dat je een Tastemat voor twee personen wint, krijg je ook nog eens 50% korting op het à la carte eten als je daarna blijft dineren (geldt niet op de pinchos die je na de Tastemat nog besteld).

Deze prijs is ter waarde van € 30,- per prijs en 50% op het eten dat je daarna nuttigt.


 

Thailand, Het kookboek voor Jude's loterij voor War ChildKookboek voor een rustige buik voor Jude's loterij voor War ChildAll-day breakfast voor Jude's loterij voor War Child

 

 

 

 

 

Unieboek Uitgeverij Het Spectrum

Deze uitgeverij levert drie boeken voor de loterij:

 1. Thailand, het kookboek (de complete kookbijbel over de Thaise keuken) twv. € 35,-
 2. Kookboek voor een rustige buik (voor mensen met onduidelijke darmklachten) twv. € 22,50
 3. All day Breakfast (het állerlekkerste ontbijt- en brunchboek) twv. € 20,-

De laatste is denk ik wel minder geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, maar wellicht kun je er wel leuke inspiratie in op doen. Je kunt één van deze kookboeken winnen.


 

Smaakgeheimen pakket voor Jude's loterij voor War ChildSmaakgeheimen

Smaakgeheimen ontwikkelt heerlijke sauzen en dressings en houdt zeer goed rekening met allergenen. In dit artikel lees je er meer over. Ik mag een pakket ter waarde van ongeveer € 20,- verloten. Hier zitten de volgende artikelen in: SMAAKgeheimen Kookboek – Koken als een chef-kok, Pastasaus Italiaans, dressing kruiden honing, pesto groen, Kempische kruidenmix.

Mocht je een bepaalde allergie of intolerantie hebben, dan kan de samenstelling van het pakket daarop aangepast worden.


Agroposta limonade voor Jude's loterij voor War ChildAgroposta

Een heerlijke limonade in vijf smaken. Jij kunt een giftbox ter waarde van € 5.95 winnen

 

 

Prijzen ter waarde van ruim € 1300,-, dat móet toch het dubbele aan lootjes op kunnen leveren? Het is immers om kinderen van oorlogsvluchtelingen een beter leven te bieden. Dank voor je donatie!

Groetjes Jude

 

2 thoughts on “Jude’s loterij voor War Child De opbrengst van alle lootjes gaat naar War Child!

 1. Caroline zegt:

  Wat een supergoed idee. en wat een leuke prijzen. ik ga lootjes kopen. succes! Caroline

 2. Saskia zegt:

  Lekker ideetje! En hopelijk geniet je er ook van!

Superleuk om wat van je te horen!