Wel de lusten, niet de lasten Voor lekker leven met voedselintoleranties!

Profielfoto Judith Tegels

Lekker eten en lekker leven mét voedselintoleranties, dat is mijn motto! Want waarom zou het leven niet net zo leuk kunnen zijn als voor iemand die alles kan eten? Natuurlijk vraagt het wat aanpassing, maar met deze site wil ik je laten zien dat er echt zoveel mogelijk is! Dus wel de lusten, maar absoluut niet de lasten!

Op Jude’s Diner vind je meer dan honderd recepten waarbij duidelijk is aangegeven voor welke voedselintoleranties het geschikt is. Ik richt mij alleen op de intoleranties voor gluten, tarwe, lactose en koemelk. Suikersoorten heb ik geen verstand van, maar ik ben ervan overtuigd dat iets lekkers op zijn tijd gewoon moet kunnen, ongeacht welke suiker er in zit. Als je verder maar gewoon gevarieerd, gezond en vers eet en genoeg beweegt. Voor het woord dieet ben ik allergisch.

Verder ben ik altijd op zoek naar producten die je met bovenstaande intoleranties goed kan eten of restaurants die écht snappen hoe je lekker kunt koken zonder bepaalde ingrediënten. En die ervaringen deel ik met liefde met jou! En soms heb ik contact met een producent die maar wat graag mijn lezers hun producten wil laten proeven, dus dan kun je kans maken op een proefpakketje.

Ik ben eigenlijk wel meer van tweerichtingsverkeer, dus ik ben ook wel heel benieuwd naar jouw ervaringen, meningen, verhalen en andere opmerkingen. Op elke pagina kun je die onderaan achterlaten.

Wil je meer weten over mij, Judith (oftewel Jude)? Lees dan hier verder.

Superleuk om wat van je te horen!